Een winstgevende handel.

En toen hield die motor halt.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is even voor de middag wanneer we naar de zoon van Grote Muis rijden. Hij heeft de laatste dagen aangedrongen opdat ze nog eens zou langskomen. Hij woont niet zo ver van het ziekenhuis waar Eva verblijft dus was mijn voorstel om de muizen bij hem af te zetten en dan tegen de avond hen terug op te halen als ik terug kom van het ziekenhuis.  Deze voormiddag zijn de plannen een beetje aangepast : we zullen samen met haar zoon naar de Aldi in het naburige dorp rijden. Hij heeft dit weekend zijn dochtertje en de kasten zijn leeg.

Terwijl hij de oude radio uit de koffer van mijn auto neemt die zijn mama hem beloofd had vertelt hij dat hij in de problemen zit. Hij is voor de rechter moeten verschijnen deze week. Het verdict is drie maanden rijverbod, drie jaar voorwaardelijk en een fikse geldboete. Gelukkig…

View original post 786 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een winstgevende handel.

 1. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. RenéSmurf zegt:

  Was het slechts een boze droom.

 3. gerdaYD zegt:

  Grote Muis heeft beslist gelijk, maar ik kan wel goed in de verlangens van Kleine Muis komen. Jammer genoeg beseft ze niet wat een gevaren er aan hangen, jammer genoeg kan je tegenwoordig je kinderen niet meer op de manier zie zij willen laten rondlopen…

 4. John zegt:

  Tja, als je stout bent en moet voorkomen kan het zijn dat de straf die je krijgt niet zo leuk is. Beter je een beetje normaal gedragen dat is altijd beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.