Kleine Mama gaat er voor!

Het langverwachte vervolg op “de fiets van Grote Baas.”
Groetjes en fijne dag gewenst.

De soap met een blogger in de hoofdrol

lWat later zit ik bij Kleine Mama op de bank. Ze is boos op de Muizen om allerlei redenen. Terwijl ik luister en cola drink waarschuwt ze me voor Grote Muis. “Die wilt alleen maar misbruik van je maken”. Ze haalt haar fles porto uit de ijskast en schenkt haar glas vol. “Jij ook een aperitiefje ?”  Ik schud het hoofd. “Laat jij je vrouw en Grote Muis maar voor wat ze zijn” gaat ze onverstoord verder. “Ik wil geen vaste relatie maar wil wel je bevriend zijn als je begrijpt wat ik bedoel.”  Ik begin me ongemakkelijk te voelen en knik vlug terwijl ik van mijn cola drink.

Boven is het druk. Grote Baas  heeft een vriendinnetje van school op bezoek. De mama van  haar vriendin is leerkracht op haar school. Kleine Mama gaat onderaan de trap staan en roept naar boven dat het bijna tijd is voor het…

View original post 429 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Kleine Mama gaat er voor!

  1. John zegt:

    Ik zou me ook zeer ongemakkelijk voelen bij zo een opmerking. Brrrrrrr.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.