SMART !

2016-07-07_01-27-10

 

Onlangs kocht ik mij een smartphone nadat mijn oude GSM na zowat zes jaar trouwe dienst de geest gegeven had. Sedertdien kan ik mij uitleven met dat ding. Regelmatig een foto nemen en die dan op de sociale netwerken als Facebook, Flickr of  Instagram plaatsen.  Gevolg is dat mijn camera bijna nooit meer uit zijn hoesje komt.

Ook bellen  en berichten zenden is veranderd. Nu kan dit ook via de messenger van Facebook. Zo had ik gisteren voor het eerst een video gesprek via de phone. Eigenlijk een beetje creepie. Zo kan je ondoordacht op het meest genante moment opnemen en daar sta je dan voor lul, oog in oog met één van de dames.

Hoe dan ook ik ontdek nog regelmatig nieuwe mogelijkheden en als het me te technisch word heb ik nog altijd mijn zoon om me uit de puree te halen.

De  foto nam ik deze namiddag toen ik tijdens de treinrit wat zat te spelen met het toestel. Zo blijven we bezig.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op SMART !

 1. Billy zegt:

  ja ja, is wel heel handig hé, zo’n smartphone.
  Volgende keer dichter bij het raam houden, Suske… 😉

 2. logbankje zegt:

  Een smartphone veranderd je leven, merk zelf ook dat ik vaak even snel een foto met de Phone maak. Hans

 3. je zult je biet direct vervelen Suske..

  en binnenkort kan je die niet meer missen

  groeten

 4. bentenge zegt:

  zo blijf je inderdaad bezig… en dan kun je nog aan de apps beginnen 🙂

 5. A v/d Aa zegt:

  Samen “Hang out” krijgt een heel andere inhoud 😉

 6. Bertie zegt:

  Smart dingetje, zo’n foontje 😉
  Ik hoop dat je er veel plezier mee hebt.

 7. DjeauOui zegt:

  Het grote nadeel van een smartphone. Mijn groot toestal gaat ook bijna nooit meer mee. 🙂
  Mijn smartfoto’s zijn wel de spontaanste.

 8. fietszwerver zegt:

  en soms kan je , je ergeren als een app niet doet wat het moet doen
  en dan via hun helpdesk steeds de zelfde oplossing auto toegestuurd blijven krijgen , ook als deze niet werkt 😉
  verders is het een rustige avond hoor 😉

 9. RenéSmurf zegt:

  ja, ik kan nog altijd prima zonder.

 10. marjolijn1 zegt:

  Gelukkig kan je nog steeds bellen en gebeld worden.

 11. het is zeker handig, ik gebruik dit al jaren 😉

 12. John zegt:

  Hier het zelfde verhaal, maar dat weet je al. Mijn camera pak ik echt nog zelden.

 13. Frank103 zegt:

  Dankzij de smartfone heb je altijd een fototoestel bij je, heel handig! Bellen doe ik niet veel, en met beeld helemaal niet. Het kan namelijk te gek!

 14. sjoerd zegt:

  Van een smartphone kun je heel veel plezier hebben.

 15. rietepietz zegt:

  Bedoelen ze dá nou met gedeelde smart is halve smart;-)

 16. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. Blijkbaar heb jij met de aankoop van je smart een goede zaak gedaan, wat een mooie wereld vol nieuwe mogelijkheden is voor jou open gegaan! Geniet er van en hou ons regelmatig van je vorderingen op de hoogte hé…

 17. Jaixy zegt:

  Ik vraag mij wel af wat er zo smart is aan de telefoon….

 18. joke_dev zegt:

  Waar is dat genomen?

 19. Suskeblogt zegt:

  Ergens tussen Ingelmunster en Kortrijk van op de trein.

 20. meninggever zegt:

  Niet alleen foto’s, ook filmpjes zijn goed te maken met die Smartphones. Mijn tot dan beste digitale camera had 14Mp onder de lens, de Smart 20. De foto’s, filmpjes en het geluid zijn geweldig. Dat je dit dan meteen kunt opslaan of doorsturen richting het www is geweldig handig. Van mijn digitale camera’s moet ik de boel eerst op de lapptop of externe schijf opslaan om hetzelfde ‘deelgemak’ te hebben. Dat ik dan ook nog alle socials, het nieuws, de wegeninformatie, het weerbericht, etc etc kan gebruiken maakt een smartphone tot een goede en handige kameraad. Ik ben aan mijn tweede bezig intussen, en ook al een beetje ‘verslaafd’….

 21. Tine de Jong zegt:

  Alle nieuwigheid gaat er ook soms weer af is mijn mening. En niet alle smartphones geven mooie resultaten.Ik ben tevreden met wat ik heb, maar het is wel even een mooi speeltje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.