De fiets van Grote Baas.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Deze morgen krijg ik een smsje van de Muizen :” Kleine Muis is niet naar school. Ze heeft buikpijn net als ik. We zitten terug in ons bed en ik heb de dokter gebeld”.  Ik wens ze veel beterschap en begin aan mijn werk op het stationsplein. De fiets van Grote Baas staat klaar om straks onder handen genomen te worden door één van onze fietsenherstellers. Die zal ik deze avond dan vlug weer afleveren en de vervangfiets terugbrengen.

Deze namiddag neem ik vrij  om Eva op te halen in het ziekenhuis. Terwijl Eva druk in de weer is aan de PC om te zien of er al belangstellende zijn voor haar spulletjes die ze te koop gezet heeft rinkelt de vaste telefoon. Het is mijn moeder. Ze is blij me thuis aan te treffen. Deze morgen heeft ze een lelijke val gemaakt in de slaapkamer tijdens het aankleden. Een…

View original post 350 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op De fiets van Grote Baas.

 1. RenéSmurf zegt:

  ja, dan weer een lelijke val, en zo houdt het nooit op he! Gaat maar door, het leven.

 2. John zegt:

  Ouch, en val op die leeftijd kan behoorlijk wat ellende veroorzaken. Ik hoop dat het allemaal flink zal meevallen. En dat je dochter haar spulletjes maar mag verkopen. Is dan een goed begin van het w-end.

 3. gerdaYD zegt:

  Goede morgen Suske. AI, je moeder deed een lelijke val ook nog… hopelijk is de pijn snel voorbij en het leed geleden!
  Hopelijk ook zal je Eva veel verkopen en is alles uiteindelijk ook in orde gekomen met de Muizen!

 4. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  ja altijd fijn een rustig weekend , al heb ik sinds ik met pensioen ben altijd wel wat rust 🙂
  de week zal in ieder geval minder regen brengen als de vorige week 🙂
  en dat is al heel wat
  ik hoop dat het je moeder al weer beter gaat
  geniet de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.