Kleine Muis op survival.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Het is kwart voor vier in de namiddag als ik het gebouw verlaat. Het bezoek aan de therapeut heeft langer geduurd dan verwacht. Vlug ga ik naar de auto en rijdt doorheen het drukke stadscentrum naar de andere kant van de stad waar Grote Muis me thuis zit op te wachten.
Zoals afgesproken gaan we straks Kleine Muis van school ophalen. Vandaag was ze met haar klas weg met de autocar. De ouders moeten vandaag de kinderen zelf ophalen van school en gezien Grote Muis niet kan autorijden was een chauffeur nodig. Gisterenavond moest ik Kleine Muis via de telefoon voor de zoveelste keer gerust stellen en beloven haar vast en zeker op te halen samen met haar mama. De traumatische gebeurtenissen uit het verleden spelen haar nog steeds parten. Wanneer we bij de schoolpoort halt houden merken we dat de kinderen reeds terug zijn. Iets vroeger dan voorzien. Gelukkig…

View original post 595 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kleine Muis op survival.

  1. RenéSmurf zegt:

    Het verleden heb je nodig voor het heden, en dat tezamen voor de toekomst.

  2. John zegt:

    Jammer dat de mens de eigenschap heeft last te hebben van het verleden. Ik las er gister een heel stuk over hoeveel impact iets kan hebben op een heel mensenleven. Gelukkig kon de kleine op jou rekenen.

  3. gerdaYD zegt:

    Goede morgen Suske. Zoals John al schreef kon Kleine Muis op je rekenen, wat ben jij toch een mooi mens. Hopelijk ben je daar ook van overtuigd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.