De ambassadeur en mijn ladder.

Vrijdagavond gaat mijn gsm
Aan de andere kant van de digitale lijn hoor ik de karakteristieke stem van Klusjesman. “Hei, ik ben in Roeselare voor een klus. Mag ik even je ladder lenen ?” Ik zeg dat hij maar moet afkomen. Hij weet me allang genoeg wonen. Enkele minuten later stopt een auto voor ons huis. Het is den Klus samen met een mij onbekend manspersoon. Ik haal de ladder uit de schuur. Deze wilt niet in de auto van de manspersoon. Gelukkig lukt dit wel in mijn wagen. Even mijn schoenen aantrekken en ik volg hen met de ladder naast mij.

Nadat klus de ladder uit mijn auto gehaald heeft vraagt de man of ik nog even wil binnen komen. Geen probleem, ik heb toch niets meer op mijn agende voor deze avond. Trots toont hij mij zijn werkkamer. Die staat volledig in het teken van de Portugese voetbalploeg SL Benfica. Deze ploeg is zijn leven als het ware. Hij is de ambassadeur alhier. Hij vertelt over zijn etentjes met sterren zoals Ronaldo. Een boeiend leven lijdt deze man in ieder geval. Straks vertrekt hij weer eens voor enkele maanden naar Portugal.

Zo gaat de avond voorbij en is het tijd voor mij om terug naar huis te keren. Bij het afscheid nemen overhandigt hij me een fles Portugese wijn als dank voor het gebruiken van mijn ladder. Ik heb de ladder toch niet onmiddellijk nodig. Klus moet maar laten weten wanneer ik deze terug kan halen. Zo is het afgesproken.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

18 reacties op De ambassadeur en mijn ladder.

 1. gerdaYD zegt:

  Wat ben jij toch een mooi mens Suske, jij staat altijd voor een ander klaar. En dat is deze keer wel heel goed geapprecieerd met die lekker fles Portugese wijn hé. Laat het jullie straks smaken!

 2. Rob Alberts zegt:

  Portugese wijn is erg lekker!
  Fijn weekend
  Vrolijke groet,

 3. rietepietz zegt:

  Dat wijntje is dik verdiend, je staat toch maar altijd klaar voor iedereen!

 4. bentenge zegt:

  En wat doet de brave man alhier dat hij er zomaar een paar maandjes kan tussenuit knijpen ?

 5. majaer zegt:

  Dat wijntje heb je dik verdient

 6. Zilvertje zegt:

  Een prachtig verhaal.

 7. Billy zegt:

  en zo heb je alweer iemand blij gemaakt, Suske!
  Als je die fles wil delen… 😉

 8. eenregenboogvanwoorden zegt:

  Lief om je die wijn te geven
  Je staat ook altijd klaar voor iedereen

 9. perdebytjie zegt:

  Dit was toe ’n lekker aand!

 10. Suskeblogt zegt:

  gepensioeneere garde afdeling moordzaken. Zal wel goed betalen.

 11. marjolijn1 zegt:

  Proost….., dat wijntje heb je verdient….!!

 12. fietszwerver zegt:

  ja dat wijntje kwam jou echt toe
  hopelijk lust je het ook 🙂

 13. en dat wijntje had je wel verdiend..

  groeten

 14. Jaixy zegt:

  Gezellig bij vriend van Klus op bezoek

 15. Toch weer een wijntje erbij, dat zal er vast wel in gaan.

  Love As alwyas
  Di Mario

 16. Frank103 zegt:

  Je zal je ladder straks ook wel weer op moeten halen!

 17. Suskeblogt zegt:

  Ik vrees er voor met al die kleinere wagens die men tegenwoordig koopt. Daarom dat ik volgende keer een kleiner model zal nemen. Heikel ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.