Rijst met kip.

De soap met een blogger in de hoofdrol

Even later staan de Muizen en ik bij de voordeur van Kleine Mama. Het duurt een tijdje voor er opengedaan wordt. De vrouw des huizes heeft een rood pakje aan. Precies of ze op het punt staat om te gaan joggen. Haar ogen hebben een wazige blik. We volgen haar naar de living. Ze vraagt of we iets willen drinken en kijkt beteuterd als ik iets fris vraag. “Nogmaals bedankt dat je gisteren die 50 roze ballonnen gehaald hebt. Volgende week zal het hier een fantastisch feestje zijn voor mijnen kleinen. Zorg maar dat je er bij bent.”Ik knik.

Samen met Kleine Muis gaat ze in de kamer naast de woonkamer de drankjes halen. Terug in de living ploft ze zich in haar zetel. “Wil je me even bijschenken ?” vraagt ze terwijl ze naar de koelkast wijst. Ik haal een volle fles porto uit de frigo en giet haar…

View original post 360 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rijst met kip.

  1. Jaixy zegt:

    Hihi gelukkig ben je zelf net niet in slaap gevallen.
    Lekker, er komt een feestje aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.