Wip, wip chihuahua !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Ik ben klaar samen met mijn moeder boodschappen te doen en heb haar afgezet bij haar woning. Vlug rijd ik naar naar huis om alle koopwaar uit te laden. Dan moet ik met een doosje pijnstillers naar Grote Muis. Net voor ik op boodschappen ging kreeg ik een telefoon van Grote Muis. Ze zit met een verschrikkelijke migraine en haar pillen zijn op. Als ik eens langs wil gaan bij een apotheek.

Als ik aanbel hoef ik niet lang te wachten. Het geblaf van Louise komt me tegemoet. De deur vliegt open en daar staat Kleine Muis met het hondje op de arm. Naast haar staat Buurmeisje. Ze heeft  haar jas nog aan, maar ze loopt al op blote voetjes. Die is ook nog maar pas hier zo te zien. Buurmeisje draagt een zalmkleurige lange broek. Eerder een pyjamabroek die losjes rond haar benen wappert. Met zijn drietjes betreden we de…

View original post 554 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wip, wip chihuahua !

 1. Jaixy zegt:

  Hihi de hond op de poes 😂😂😂dat worden mooie baby Hoesjes of Ponsjes

 2. logbankje zegt:

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. gerdaYD zegt:

  Een echte wip dus, benieuwd wat daar uit zal voortvloeien *wink, big smile*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.