De buurvrouw voor het slaapkamervenster.

Een luchtig verhaaltje om deze week mee te eindigen.

Studiowerk 007-neg

6u45 in de morgen.
Ik zit op mijn vaste plaats aan de keukentafel. Ik heb net gedaan met ontbijten. Ik sta recht en ruim af. Alle katten zijn binnen. Zwarte kat heeft zijn deel gekregen en zit nu te schrokken op ons terras. Jasper is terug naar boven, zich klaarmaken om straks naar het station te fietsen en de trein naar Brugge te nemen. De andere helft van het gezin slaapt nog. Voorlopig moet er niemand meer in de keuken zijn. Straks ga ik werken. Ik besluit het licht uit te doen met de schakelaar die zich vlak bij onze glazen achterdeur bevindt.

Terwijl ik het licht uitschakel kijk ik even naar buiten. Het is nog hartstikke donker, maar in de duisternis zie ik boven bij de buren al licht branden.
De rolluiken van hun slaapkamer zijn reeds opgetrokken.
Ik zie de buurvrouw in de slaapkamer met haar rug naar het venster staan.
Deze buurvrouw is een stevig gebouwde dame die niet bepaald op haar mondje gevallen is. Haar man ligt onder de sloef. Dit kunnen we soms tot in onze living horen. Niet te geloven wat die man zoal van haar mag horen en ondergaan. Hun dochtertje begint haar mama te imiteren en schreeuwt net zo hard tegen de arme man zoals mama het doet.

Ik doe het licht uit en maak aanstalten om op te stappen, maar dan dringt het tot mij door dat ik zojuist haar blote rug gezien heb. Ik zal mij wel vergissen. Een kronkel in mijn “dirty mind” !? Ik kijk nogmaals naar buiten om mezelf te bewijzen dat ik me vergist heb. Maar nee hoor, ik zie wel degelijk haar blote rug.
Ze draait zich om en ik kijk recht op haar omvangrijke boezem. Ze gaat de kamer uit maar laat het licht branden. Enkele tellen later komt ze terug de kamer binnen. Ze draagt een pakje op haar arm. Handdoeken of kleding ? Kan ik niet uitmaken. Ze komt recht op het venster af en drukt haar gezicht tegen het raam. Precies of ze zich wilt vergewissen of (n)iemand haar kan zien. Dan draait ze zich om en het licht gaat uit.

Op naar het weekend.
Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

22 reacties op De buurvrouw voor het slaapkamervenster.

 1. Anoniem zegt:

  ik begon er de lange dag mee
  je hebt er een prachtig plaatje bij gevonden ook
  wens je een fijne avond nog

 2. Marianne zegt:

  Hopelijk leest je buurvrouw je blog niet 😀 Jouw dag is goed begonnen haha

 3. Rob Alberts zegt:

  Morgen deel II ????

  Nieuwsgierige groet,

 4. Al is de verpakking nog zo mooi.. (of juist niet).. het gaat toch om de inhoud. En die heb je gezien. Ehhh ik bedoel.. die hoor je regelmatig als je weer eens tekeergaat tegen de buurman.

  Love As Always
  Di Mario

 5. bentenge zegt:

  Aangeizen ze zich niet aankleedde gok ik op handdoeken !

 6. RenéSmurf zegt:

  Jaja, zo zie je nog eens wat, en dat vergeet je nooit meer!

 7. marjolijn1 zegt:

  Ja, als het buiten donker is en binnen licht kun je alles goed zien.
  Jouw dag begon goed…. 🙂

 8. Hahaha mijn vraag is je dag goed begonnen? Of had je liever iets anders gezien ?😉

 9. graag deel 2 :o)
  maar iedereen weet toch dat je alles ziet met het licht aan,
  ik trek altijd de gordijnen toe

 10. gerdaYD zegt:

  Is dit nu een echt gebeurd verhaal of een hersenspinsel van jou over iets wat je graag zou zien gebeuren? Want bij jou weet je het nooit hé Suske? *wink, big smile*.
  Fijne laatste dag van de week en voor morgen een schitterend weekend gewenst!

 11. John zegt:

  Ik begrijp dus niet dat sommige mensen bij elkaar blijven als het zo is in de relatie. Ik bedoel, wie laat zich nu zo ondersneeuwen?

 12. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  en de dag weer mooi begonnen 🙂

 13. Joyce zegt:

  Grijns, sneaky zo voor het raam Suske 😉 Fijn weekend!!

 14. sjoerd zegt:

  Ach, een leuke buurvrouw van een jaar of twintig jonger zou me beter bevallen…

 15. rietepietz zegt:

  Onwijs mooi plaatje heb je erbij gezet, jammer voor je buurman dat het niét haar foto is, dat zou nog iéts goedmaken van haar geschreeuw!

 16. Morgaine zegt:

  Wow zij doet het expres, waar ik mijn boom nog altijd mis voor mijn slaapkamer raam en mij in alle bochten wring om toch enigzins niet voor het raam te eindigen als ik mij aankleed, hahaha

  Fijn weekend Suske!

  X

 17. Billy zegt:

  buurvrouw weet misschien dat je kijkt, en krijgt daar een kick van?

 18. Frank103 zegt:

  Ik weet niet of je echt blij moet zijn met de aanblik van de blote buurvrouw, de buurvrouwen hier mogen van mij zelfs hun jassen aanhouden!

 19. Suskeblogt zegt:

  Als dat zo is doe ik de rolluiken nooit meer omhoog !

 20. Suskeblogt zegt:

  best mogelijk maar ik houd haar liever privé. Wie weet wat ze doet als ze haar foto bij deze tekst ontdekt ?

 21. rietepietz zegt:

  lijkt me héél verstandig;-)

 22. meninggever zegt:

  Ooit, lang geleden ik woonde nog in een groot flatgebouw tussen andere gebouwen was dit iets wat je wel vaker zag. Vanaf de keukentafel zonder moeite te hoeven doen. Dames die zich ontbloot lieten bewonderen, kennelijk vanuit het idee dat ze onzichtbaar waren. Mannen doen dat vrijwel nooit. Gelukkig voor de liefhebber van vrouwelijk schoon…..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.