Nonkel Juul viert 11 november.

vrolijke wapenstilstand gewenst @iedereen !

de avonturen van Nonkel Juul en zijnen tweeloop

Geachte luisteraars,
dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad.
Vandaag vieren wij wapenstilstandsdag. Dit is een jaarlijkse herdenking van het einde van de eerste Wereldoorlog en in het dorp is het tevens de herdenking van de vrijlating van de dorpsfiguur gekend als Nonkel Juul die vast zat wegens het “per ongeluk” mikken op koning Albert I in de loopgraven van Poelkapelle. Gelukkig werd slechts de zeug van een keuterboer getroffen, anders zat er in die dagen een varken op de troon.
En dan nu de laatste berichten uit het midden oosten waar kalief Kanikakh…….

Een grote knal boort zich in het toestel. Met behulp van zijnen tweeloop heeft nonkel Juul de radio uitgeschakeld. Hij neemt het toestel of beter gezegd wat er van overschiet en gooit het achter het kiekenkot bij de andere kapotte radio’s. Gelukkig is tante Martha met de meisjes naar de vespers of…

View original post 370 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.