Verdwalen met de fiets.

Gisterenavond na het werk ben ik met de auto naar de garagist gereden.
Deze woont in een deel van Roeselare waar er veel landbouw is.
We hadden afgesproken dat hij me terug naar huis zou brengen, maar ik vond het weer goed genoeg om zelf met de fiets terug naar huis te rijden. Dus fiets achterin de auto vooraleer aan te zetten.

Foto1696

Recht naar huis rijden deed ik niet. Wegel in wegel uit. Op een bepaald moment was ik mijn orientatie kwijt zodat ik moest uitvissen in welke richting ik moest rijden om terug thuis te geraken. In deze omgeving kom ik nooit en da’s in feite een schande. Dit deel van de stad moet ik dringend eens onder vuur nemen met mijn fototoestel. Gelukkig kon ik enkele kiekjes nemen met mijn GSM.

Foto1697

Toen ik eindelijk door had welke richting ik moest nemen om terug thuis te geraken had ik nog heel wat kilometers te fietsen. Toen ik bijna thuis was haperde mijn fiets aan het hier op deze blog beruchte frietkot. Een ouwe bekende ging er juist naar binnen. We hebben enkele uurtjes zitten kletsen. Gezellig kon je het gesprek niet noemen daar enkele weken terug zijn vrouw met de kleindochter er vandoor is gegaan. Hoe het verder moet weet hij niet. Word vervolgd dus.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verdwalen met de fiets.

 1. Rob Alberts zegt:

  Fietsen is gezond en maakt het hoofd leeg.

  Of het frietkot hier ook een goede uitwerking op heeft?

  Vrolijke vakantiegroet,

 2. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  ja deze mooie landelijke omgeving moet je zeker eens gaan ontdekken op de fiets , en als het kan bij mooi zonnig weer
  toeval dat de fiets haperde bij het frietkot 🙂
  nee dat lijkt mij ook geen gezellig gesprek en zeker niet uren lang
  nu maar de fiets nakijken op het werk
  geniet de dag

 3. kliefje zegt:

  Oh, was je net zo lekker ontspannen, krijg je zulke gesprekken. Naar!

 4. sjoerd zegt:

  Waar je al niet kunt stranden met een fiets…

 5. logbankje zegt:

  Dat komt me bekend voor, terug fietsen van af de garage waar je altijd met de auto komt.
  Maar je hebt het gehaald en een luisterend oor geweest. Hans

 6. rietepietz zegt:

  Misschien tijd voor een fietsouteplanner? en dan niét het adres van de frietkot erin zetten natuurlijk, die weg weet de fiets zélf wel!

 7. willy zegt:

  haperen aan het frietkot…

  zou dat toeval zijn ?

  groeten

 8. A van de Aa zegt:

  Ik ken slechtere plekken waar je fiets kan haperen, ….. 😉

 9. Frank-103 zegt:

  Jouw auto komt dan vast niet regelmatig bij de garage, als je de weg naar huis niet weet!

 10. marjolijn1 zegt:

  Gelukkig toch weer thuisgekomen….!!

 11. Verdwalen doe ik hier in de buurt echt niet. Of het moet binnen in het bos zijn. Daar zitten wel grote stukken tussen waar je niets tegenkomt. Wel lekker om je gedachte eens goed leeg te maken. En dat is soms ook wel nodig voor of na een gesprek.

  Love AS Always
  Di Mario

 12. Kakel zegt:

  De foto ziet er echt “Belgisch” uit en dat is bedoeld als compliment. Of een beetje zoals Zuid-Limburg met die kleine kapelletjes langs de weg. Jammer van het laatste gesprek in het frietkot…
  Lieve groet

 13. Billy zegt:

  eigenlijk wel jammer dat je de weg maar zo goed kent in je eigen omgeving, Suske.
  Ik zou al een eind weg moeten fietsen om niet meer te weten waar ik ben!

 14. Suskeblogt zegt:

  Het is een omgeving waar ik nooit moet zijn, mijn oriëntatie gaat richting centrum en da’s de andere kant op. Daar moet ik inderdaad iets aan doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.