Zijn er wilde konijnen op Mars ?

Ziezo, de werkweek zit er weer – bijna – op !

Om te beginnen bedank ik iedereen die deze blog reeds jaren leest.
Moest je hierdoor mentale problemen ondervinden,
ik kan hier maar één ding over zeggen :
er is hier geen geneesmiddel tegen.

Laat me duidelijk zijn dat de appreciatie wederkerig is.
Daarom een liedje voor al de bloggers die deze week over de maan gelogd hebben.
Een liedje met deze fantastische tekst :

There’s a moon in the sky
It’s called the moon
And everybody is there, including,
Saturn, Mercury
Saturn, Venus
Saturn, Mars
Saturn, Jupiter
The Van Allen Belt

De rest van de tekst zoek je maar zelf op of zing maar zomaar wat !

Verder heb ik Ernest den Evangelist aan de deur gehad.
Hij is erg begaan met het behoud van het christelijk aspect van deze blog.
Daarom vond hij het noodzakelijk mij attent te maken op het feit dat er hier kwalijke elementen rondhangen die het over maanstenen, naakt in het bos dansen bij volle maan en dergelijke demonische gruwel hebben.
Ook de raad om mijn schoonmoeder te blijven respecteren die ook duivelse teksten leest zoals boeken over voeten lezen en de catechismus is voor hem een gruwel.

Deuteronomium 18:9-14
Wanneer gij komt in het land, dat de Heere, uw God, u geven zal, zo zult gij niet leren te doen naar de gruwelen van dezelve volken.
Onder u zal niet gevonden worden, die zijn zoon of zijn dochter door het vuur doet doorgaan, die met waarzeggerijen omgaat, een guichelaar, of die op vogelgeschrei acht geeft, of tovenaar.
Of een bezweerder, die met bezwering omgaat, of die een waarzeggenden geest vraagt, of een duivelskunstenaar, of die de doden vraagt.
Want al wie zulks doet, is den Heere een gruwel; en om dezer gruwelen wil verdrijft hen de Heere, uw God, voor uw aangezicht, uit de bezitting.
Oprecht zult gij zijn met den Heere, uw God.
Want deze volken, die gij zult erven, horen naar guichelaars en waarzeggers; maar u aangaande, de Heere, uw God, heeft u zulks niet toegelaten.

Gelukkig kon ik via skype nonkel Juul aan de lijn krijgen. Onze nonkel heeft me beloofd om dien kwibus even aan de tand te voelen met zijnen tweeloop zodra hij terug is uit de Congo. Mijn poesjes zijn uit hun doen sedert dien evangelist ons hier de les kwam spellen en dat neemt den Juul niet !

Verder laat nonkel Juul weten dat hij van plan is om binnen enkele maanden naar Mars te trekken. Hij heeft gelezen in de krant dat er water op mars ontdekt is. Dus als er water is waarom dan ook geen wilde konijnen ?

Dit kan nog leuk worden lieve lezers !
In ieder geval wens ik jullie een fijn weekend.
Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zijn er wilde konijnen op Mars ?

 1. Jaixy zegt:

  Nou ik ben benieuwd naar de konijnenjacht van Nonkel hoor! Zullen ze daar in Mars ook in holletjes wonen?? Of hebben ze daar een rotsenburght?? Ik wacht af. Ik vind het uiterst interesant.

 2. fietszwerver zegt:

  ojee dat over de moon ging nog , al viel het me zwaar
  dat van het evangelie is totaal niet te pruimen , geen wonder dat de pooesjes van slag zijn
  ja nonkel Juul moet die vreemde kwast maar ff de les lezen , voor hij verder reist naar water en konijnen op mars , vorige week hebben ze er ook bloed gezien 🙂 wie weet wordt er al gejaagd 🙂
  geniet de dag

 3. sjoerd zegt:

  Ik had hem een kleine tik tegen het borstbeen gegeven, een kijken of hij dan nog zo’n praatjes zou hebben.

 4. logbankje zegt:

  Ik vind dat je log al jaren een geestelijk verruiming aan mij heeft gegeven.
  voel me vaak als een vis in het water of een konijn op Mars, als we ons plekje maar vinden in het heelal.
  Vind het al een hele kunst dat je al jaren naar de Bank Show luistert.
  Ernest den Evangelist aan de deur gehad, die heeft het ook niet zo op zijn schoonmoeder zo te lezen, of kletst hij maar wat in de ruimte?
  Jammer dat nonkel Juul zo ver weg is, straks zit hij ook in de ruimte tussen de konijnen. Hans

 5. rietepietz zegt:

  Van evangelie raak ik in de stress maar daar ben ik vast de enige niet in;-)
  Als de nonkel naar mars gaat mag hij wel even oefenen, het is zéér waarschijnlijk dat daar alleen in marstempo gelopen kan worden.

 6. willy zegt:

  als ik het zo lees, zijn er geen beletsels om een fraai weekend in te gaan

  groeten

 7. marjolijn1 zegt:

  En dan nu op naar een prachtig weekend, geniet volop….!!

 8. logbankje zegt:

  Oké niet van Mars of Pluto, maar van uit de Bank studio. Hans
  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 9. Bertie zegt:

  Oeioei.
  Bijbelse teksten te moeten lezen? absoluut niet, daar krijg ik uitslag van. Geef me dan de Martiaanse konijnen maar.

 10. Zou dat echt… konijnen. Ja waarom ook niet.

  Love AS always
  di Mario

 11. Kakel zegt:

  Van evangelie krijg ik het steevast benauwd. Ze proberen altijd mijn zieltje te redden maar het mijne wil niet gered worden. En konijnen op Mars? Ik heb zo mijn bedenkingen maar als ik Nonkel Juul was, zou ik persoonlijk polshoogte gaan nemen.
  Fijn weekend en lieve groet

 12. Frank-103 zegt:

  Met rode manen moet je erg oppassen voor weerwolven, zo leert de vakliteratuur ons. En konijnen kunnen ook hachelijk zijn, kijk daar Monty Pythons’s Holy Grail maar eens op na. Naar de maan lopen lijkt me verder minder vermoeiend dan naar mars lopen. Penibel is het!

 13. A van de Aa zegt:

  Tegen sommige zaken is geen kruid gewassen…..

 14. Morgaine zegt:

  Volgens mij moet dat echt van jongs af aan in je dieet hebben gezeten qua opvoeding, die teksten kom ik dus nooit doorheen he 😉

  fijn weekend Suske, geniet van de zon! Ook hier staat er regen voor de deur vanaf MAANdag!

  X

 15. ik kom hier al jaren en ben je nog niet beu, integendeel, je fantasie verrast me steeds

 16. gerdaYD zegt:

  Fantastisch grappig dit: zijn er konijnen op Mars? Als ze van pekelwater houden zeker hihi, hoewel het dichtstbijzijnd toilet duizenden kilometers ver is.
  Maar vanwaar ineens die diepgelovige tekst op je blog? Oké, morgen is het zondag, dus tijd om naar de kerk te gaan… maar toch *wink, big smile*. Gelukkig heeft Nonkel Juul die kwibus eens een de tand gevoeld, maar nu hoor je zeker deze ene, prangende vraag bij mij opkomen zeker? Wat heeft die geantwoord? *wink, big smile*.
  Fijn weekend Suske!

 17. John zegt:

  Tja, water op mars. Nu nog een stukje grond bewerken om er hop te verbouwen en ze kunnen er bier brouwen 😆
  Ik lees hier echt al een hele tijd. Ik weet niet eens meer hoe lang. Ik heb er nochtans niet veel van opgelopen, maar zit dan ook met een bouwhelm en veiligheidsbril op te lezen 😉

 18. Suskeblogt zegt:

  zijn antwoord was onverstaanbaar met zijn gebit ter hoogte van de anus. Die tekst heb ik er bij gezet om duidelijk te maken waar het over gaat. Mijn bekeringsdrift is nu ook weer niet ZO groot hoor Gerda.

 19. meninggever zegt:

  Dat water op Mars lijkt zout, dus iets zee-achtigs, te zijn. Daar heb je het dus nog best lastig mee als je daar op konijnen gaat jagen. Niet even de veldfles vullen met dat spul. Nee, eerst maar eens oefenen in Australie waar het barst van die diertjes of in de duinen van ons fraaie eigen landje. Ook daar zijn er genoeg. En tijdens de jacht gewoon vuurwater drinken….dan zie je veel rooskleurig, ook de trefkans met het dubbelloops geweer…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.