Wie was er in mijn huisje deze namiddag ?

Een bewijs dat het nog steeds gekker kan.

De soap met een blogger in de hoofdrol

IMG_3772

Om half vijf in de namiddag kom ik de Expohallen uitgereden op mijn fiets. Het is snikheet. Waarschijnlijk nog boven de 30°. Ik rijd het centrum van Roeselare binnen. Even langs mijn comicshop rijden, misschien is die nog open.

In dezelfde straat woont ook Dana, vriendin van Leentje. Groot is mijn verbazing als ik Leen en Britje met Dana zie praten in de deuropening. Ik gooi de remmen dicht om even gedag te zeggen. Was het kleedje van Brit gisteren maagdelijk wit, nu draagt ze een pikzwart kleedje met blote schouders. De dames lijken blij me te zien. “Dana heeft daarjuist een vrouw en een kind uit ons huis zien komen”. ratelt Leen met angst in haar stem. “De vrouw had lang, opgestoken haar en het meisje lang blond haar”. “Dat klinkt ernstig. Wil je dat ik met jullie meega ?” vraag ik terwijl ik me afvraag of Dana aan…

View original post 476 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wie was er in mijn huisje deze namiddag ?

 1. gerdaYD zegt:

  Het kan inderdaad altijd nog gekker Suske. Maar ik hoop toch dat het gekke wat je overkomt je gelukkig en blij maakt!
  Bedankt voor je lieve wensen jongen en maak er een fijne zondag van…

 2. Chantal zegt:

  Gek kan en mag blij en happy maken zoals Gerda je gunt

 3. John zegt:

  Lekker, boven de 30 graden. Van mij mag het tot mei zo doorgaan en dan weer opnieuw 😀
  Oei, iemand uit je huis zien komen is niet best. Hopelijk niets ernstigs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.