Gezellig samen in het mannentoilet.

Foto1577

Onlangs bevond ik in een hier niet eerder vermelde locatie.
Ik moest me, zoals wel meer bloggers wel eens moeten, me terugtrekken in wat men noemt het “kleinste kamertje”. Aan de deur van het toilet was aangeduid dat dit bestemd is voor mannen, mensen met een beperking en mama’s die hun baby een verse luier moeten aantrekken.
Eerst dacht ik dat het een vergissing of zo was, maar toen ik de deur opende zag ik dat dit wel degelijk zo is.
Noot : slechte foto van de deur, maar er was weinig licht en dan doet mijn GSM het niet zo goed.

Foto1575

Vlak voor mij zag ik een toiletpot zoals je meestal wel ziet in een wc.
Rechts naast mij twee urinoirs die duidelijk voor mannen bestemd zijn, of het moet dat de dames er een plastuit gebruiken.
Tenslotte rechts in de hoek nabij de urinoirs de bank met luierkussen om de baby te verversen.

Nu stel ik me voor hoe het scenario zou verlopen moesten die vier plaatsen tegelijkertijd bezet zijn. Zie het zo : je moet dringend een grote boodschap doen. Je stormt het kamertje binnen en zet je vliegensvlug neer op de toiletbril. Natuurlijk heb je in de haast vergeten de deur te sluiten. Zo gebeurt het dat terwijl je volop met je “drukwerk” bezig bent een dame met baby op de arm naar binnen komt. Ze gaat vlak naast je staan, legt de baby op het kussen en tovert van tussen baby zijn of haar benen een stinkende pamper te voorschijn. Je bent klaar en wilt hier als de bliksem weg maar hoe rechtstaan en je achterste afkuisen zonder de aandacht van die dame te trekken ?

Net op dat ogenblik komen twee mannen het toilet binnen om de urinoirs te bezigen. Ze gaan beiden vlak achter de dame staan en ritsen hun broek open. Het geluid van hun urinestraal vult de kleine ruimte. Ook de grote zus van de baby komt naar binnen om te kijken wat mama aan het doen is. Enz.

Ik vraag me gewoon af hoe en wie zulk een indeling van een herentoilet bedacht heeft.
Natuurlijk kan een man ook een baby verversen, maar waarom dan een “dame met baby” op de deur ?

Vul verder maar aan met je gedachten en opmerkingen.
Ik ben benieuwd.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

16 reacties op Gezellig samen in het mannentoilet.

 1. Rob Alberts zegt:

  Anderen lezen hun krant in het kleinste kamertje.
  Jij bedenkt er volledige filosofische handelingen bij.

  Zelf ben ik meestal snel klaar ………

  Vrolijke groet,

 2. goethalsart zegt:

  “drukwerk”, heel fijn bedacht.

 3. fietszwerver zegt:

  🙂 ik weet niet of ik nog zou kunnen pissen met zoveel volk om me heen 🙂

 4. En zijn zelfs heel veel plekken waar je de baby alleen maar kan verschonen op de damestoilet. Daar sta ik dan met mijn goede gedrag. Ik heb weleens een opmerking gekregen dat ik op de verkeerde plek was…

  Love As Alwyas
  Di Mario

 5. Chantal zegt:

  In veel landen heb je zogenaamde familietoiletten. Met zitje en al voor de wachtenden

 6. sjoerd zegt:

  Och, ik geloof niet dat me dat zou storen in mijn bezigheden. Als die dame binnen komt en haar gang gaat stoort het haar waarschijnlijk ook niet…

 7. ik zou vlug de deur sluiten dat er niemand binnenkwam, iedereen zou zijn beurt gewoon moeten afwachten…

 8. rietepietz zegt:

  Overduidelijk een multifunctionele toiletruimte, ik heb er geen probleem mee al zal ik natuurlijk wél zorgvuldig de deur afsluiten wanneer ik daar “werkzaamheden te verrichten heb” 😉

 9. Morgaine zegt:

  wie dit verzint, durft er ook maar 1 Nederlander dan te zeggen nu; “alleen Belgen kunnen zoiets verzinnen” haha grapje natuurlijk, maar echt.. ja wie verzint dat!

 10. Kakel zegt:

  In Noorwegen heb ik een oud toilet gezien waarin zes wc-potten stonden. Vroeger ging heel de familie tegelijk naar het toilet want waar het stinkt is het warm 😉
  Lieve groet

 11. weejeewee zegt:

  Geweldigecombi….:-)

 12. Frank-103 zegt:

  Als ik met drukwerk bezig ben wil echt niemand daarbij zijn, van de geur die ik produceer krijgt men doorgaans tranen in de ogen, een ervaring die men niet snel vergeet. Heel hachelijk!

 13. dat is dus duidelijk een familietoilet!

  mama ververst de baby,
  papa doet een plas
  en de huidige vriend het drukwerk? 😆

 14. gerdaYD zegt:

  Woehahaha, waar jij het toch allemaal vandaan haalt Suske! Heel hilarisch dit, maar ook heel enigmatisch…

 15. Billy zegt:

  dit is een wel erg ongebruikelijke indeling van het toilet, Suske!
  Dat net jij dit weer ontdekt hebt!

  😀

 16. Flavie zegt:

  Een bizarre wc…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.