Nonkel Juul en de tombola van de welvaartswinkel.

de avonturen van Nonkel Juul en zijnen tweeloop

Nonkel Juul wilt zijn horizon verruimen. Hij heeft hier alle hazen neergeschoten, soms voor de afwisseling eens een  bok. De café’s platgelopen, de wuven die er zaten platgelegd. Met andere woorden : hij verveelt zich enorm  in dit oersaaie dorp !

Deze morgen zit hij aan tafel de gazet te lezen terwijl naast hem het gesproken dagblad uit de radio galmt. Het Kalifaat onder leiding van Sjeik eL Kanikakh rukt op naar het westen. Na dit bericht komt Professor Deneucker van de V.U.B. aan het woord om de luisteraars duidelijk te maken dat moslims dus wel degelijk nog kunnen rukken ook al zijn ze besneden en beweren kwatongen dat rukken na deze ingreep niet meer kan.  Aan de andere kant van de tafel is Tante Martha druk bezig het haar van Mieke en Bieke met de luizenkam te martelen. “Dat die moslims maar beter naar de Eucharistieviering gaan in plaats…

View original post 246 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nonkel Juul en de tombola van de welvaartswinkel.

  1. gerdaYD zegt:

    Waar blijf je het toch allemaal halen Suske? Jouw verbeelding is blijkbaar onuitputtelijk en je gave het te verwoorden ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.