BBQ voor een negenjarige (slot)

De soap met een blogger in de hoofdrol

IMG_3037

Ik ga even van tafel om mijn benen te strekken. Ik wandel op het gras waar de jongens spelen. Plots krijg ik een klap op mijn achterwerk. Ik draai me om. “Pak ons maar, als je kan”. De jongens willen dat ik achter hen aanloop en probeer te pakken. “Jij bent het monster dat ons gaat opeten.” roept er ene en al schateren zetten ze het op een lopen. Nu en dan kan ik er eentje beet pakken. Dan schatert mijn slachtoffertje het uit. Ik gooi hem op het gras en begin te kietelen. Weer een gegil en geschater. De jongste komt er bij en lacht met zijn broer die onder mij ligt te kronkelen van dat gekietel. Dan grijp ik het kleine manneke en ook hij ontsnapt niet aan het kietelmonster. De jarige reageert uitgelaten terwijl hij vanop veilige afstand toekijkt.
Met volle maag achter twee bengels lopen is…

View original post 257 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op BBQ voor een negenjarige (slot)

 1. RenéSmurf zegt:

  Als het maar gezellig is, anders maken we dat het wel!

 2. gerdaYD zegt:

  Een knap geschreven afsluiter van die BBQ Suske! Jij bent precies heel goed met taal hé?
  En ben je ook heel goed in het vieren van het weekend? Ik hoop het, geniet er van!

 3. John zegt:

  Niets dan gezelligheid dus. Zo als het hoort op een BBQ 🙂

 4. giselzitrone zegt:

  Schönes Foto ich wünsche dir ein sonniges Wochenende lieber Gruß Gislinde

 5. Suskeblogt zegt:

  Blij je terug te zien Gislinde. Ik wens je een fijne zaterdagnamiddag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.