BBQ voor een negenjarige (2)

tussendoor even deel twee van het bbq verhaal.
Smakelijk eten alvast.

De soap met een blogger in de hoofdrol

IMG_3033

18 uur gaat mijn GSM; Sam heeft vergeten zilverpapier mee te brengen voor op het BBQ stel; Gelukkig heb ik nog enkele rollen in een lade liggen. Even later zijn Eva en ik ter plaatse met een rol zilverpapier. Samen met haar pa krijg ik het toestel aan de praat. De andere gasten kunnen ieder ogenblik komen.

Voor het gemak heeft Sam de voordeur op een kier gezet zodat ze niet constant weg en weer hoeft te lopen om open te doen. Eén na één komen de gasten naar binnen. Het zijn allemaal mannen die ik van zien ken via mijn werk en enkele sociale projecten. Geen sjiek upperclass volk dus.

Terwijl ik op het terras zit te genieten van de avondzon zie ik drie silhouetten  door het keukenraam. Het zijn de buren, een man en een vrouw aan wie je kan zien dat ze al heel wat meegemaakt hebben…

View original post 158 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op BBQ voor een negenjarige (2)

  1. RenéSmurf zegt:

    Het gaat allemaal als vanzelf, en dan lekker eten en gezelligheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.