Het zwembad van Sluipertje (slot)

Het slot van een verfrissende duik in het zwembad van Sluipertje. Hopelijk hebben jullie er ook van genoten. Nu iets fris halen na een warme werkweek. Groetjes !

De soap met een blogger in de hoofdrol

Samen gaan Tammy en ik op de bank zitten. We kijken hoe Grote baas zich verder uitleeft in het frisse sop. “Zie je haar rug ?” vraagt Tammy terwijl ik haar benen streel. Ik weet niet wat ik aan Famke’s rug moet zien en schud mijn hoofd.
“Zie je die holle rug dan niet ?” vraagt ze nu verwonderd.
“Dat komt door dat buikje” gaat ze verder.
Ze vraagt haar dochter dat ze zodanig in het zwembad gaan staan opdat ik het goed zou kunnrn zien. “Allez, toon eens !”
Famke doet wat mama vraagt en gaat vlak voor me stilstaan in het water. Dan draait ze zich zo dat ik haar zijkant zie. Haar rug is inderdaad wat hol en accentueert hierdoor haar ronde omhoogstekende kont. Femke kijkt me aan met een blik in haar ogen die precies vraagt of ik het goed genoeg kan zien. Het buikje is…

View original post 374 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het zwembad van Sluipertje (slot)

 1. Frank-103 zegt:

  Ja, ik heb het gelezen, een ingewikkeld gebeuren trouwens, al die verschillende webloggen. Of is het heikel? (Pas op, niet de h vergeten!)

 2. Suskeblogt zegt:

  nee hoor, zo houd ik het voor mezelf een beetje overzichtelijk anders wordt het echt penibel.

 3. Frank-103 zegt:

  Ach, zolang het dan niet netelig wordt….. 😉

 4. Suskeblogt zegt:

  Tijdens mijn werkuren kijk ik alleen maar naar slanke rondborstigen ebbehouten dames en meisjes. Penibel ???

 5. Suskeblogt zegt:

  Het werd zelfs niet eens heikel !

 6. fietszwerver zegt:

  mogge Suske
  en maak je nu dan ook dubbele werk uren 🙂
  geniet de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.