We zien wel !

Daar ik niet weet of ik morgen hier een nieuw logje zal kunnen plaatsen doe ik dat nu maar.
Zoals ge misschien wel zult beseffen kan het hier ten huize Suus gezellig druk zijn de laatste tijd.
Over sommige avonturen heb ik reeds geblogd, over andere belevenissen zoals een namiddag met Leen en de kleine bij haar zus in Tielt of de vroege rit richting Izegem met het hier op de blog beruchte – nu en dan – blote fotomodel die de schoolbus van haar dochtertje gemist had omdat ze tegengehouden werd door de flikken die haar fiets niet veilig vonden om een kind mee te vervoeren enz. enz.

Deze avond kreeg ik bezoek van Ernest den Evangelist die me een billijke vergoeding kwam overhandigen om mijn kosten te vergoeden voor de speurtocht naar de onbekende persoon die niemand van ons ooit nog gezien had.
Terwijl wij beiden samen met Greet nog wat zaten te genieten op het terras vroeg hij me om nog een kleine dienst. In het kort komt het er op neer dat ik zondag een koppel zal meenemen naar Kortrijk. Het zijn oude bekenden van me : de man is een zoon van niemand minder dan Stinkertje en de vrouw is de ex schoondochter van goeie ouwe klusjesman.

Toen Ernest vertrokken was zag ik op mijn telefoon dat ik een oproep gemist had. Niemand minder dan de mama van De Grote Baas had me proberen op te bellen. Dan meer zelf eens terugbellen.Al bij al een half uur aan de telefoon met haar gehangen.

IMG_2905

Zo zie je dat er hier altijd wel wat te beleven valt.
Afwachten of ik dit weekend mijn kat stuur met dit lenteweer.
Geniet ervan met mate !

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op We zien wel !

 1. sjoerd zegt:

  Laten we eerst na morgen maar een genieten van alle blote vrouwen… Eh wat zeg ik nou, van al dat mooie weer wilde ik zeggen.

 2. fietszwerver zegt:

  🙂
  je bent maar druk met die vrouwen en andere oude bekenden
  komend weekend maar tijd voor jezelf en je gezin nemen
  en de zomer genieten

 3. Soms doe je zoveel op een dag terwijl het allemaal precies past. En ik heb weleens dagen waarvan ik denk.. wat heb ik nou allemaal gedaan, terwijl ik toch druk ben geweest. Maar jij.. jij propt gewoon drie dagen in 24 uur.

  Love as Always
  Di Mario

 4. je hebt zo van die dagen….maar er is ook een tijd om te genieten, met de komende dagen moet dat niet moeilijk zijn

 5. gerdaYD zegt:

  Stuur gerust je kat maar naar het internet als het weer zo verder blijft goed gaan met die heerlijke zon er bij. Daar moet je van profiteren Suske, en niet achter je computer blijven zitten!

 6. A van de Aa zegt:

  Vervelen doe je je niet …. hou het cool vandaag.

 7. rietepietz zegt:

  Met het beloofde mooie weer kun je het gerust rustig aan doen, dat doen de meeste andere bloggers dan immers ook!

 8. John zegt:

  Gezellig druk is altijd oké. Zodra de drukte te grote vormen aan neemt moet je ingrijpen.
  Volgens mij doe je dat ook wel als het nodig is.

 9. Chantal zegt:

  Druk is goed, te druk vraagt om rust

 10. Druk leven heb je, zou het niet kunnen. Heb af en toe wat rust nodig en eens geen mensen om mij heen. Ben ook al iets ouder nu … zorg maar dat je kat aan eten komt want ze laten verhongeren, dat zou niet te vergeven zijn ook in de kerk niet. Stuur je je kat dan zien we het wel en anders passeren je verhalen ons vanzelf! Geniet van de zon, rustig

 11. Marianne zegt:

  Fijn rustig weekend Suske, al loopt het altijd anders dan je wilt.

 12. Billy zegt:

  het is bij jou vaak veel drukker nog dan bij mij, Suske. En dat wil wat zeggen!

  😉

 13. Frank-103 zegt:

  Hier is het rustig, geen verjaardagen of ander gedoe. Heerlijk in de tuin onder de parasol, met een goed boek en de ipad.

 14. Joyce zegt:

  weekenden als dit moeten we intens van genieten 🙂 Leuke foto btw 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.