Eerste lente

De weermannen en vrouwen hadden het beloofd
en ze hebben woord gehouden.
Vandaag was de lente in het land, of toch in Roeselare.

Eva is naar de carnavalstoet geweest
Ik niet wegens geen zin en liever rustig op ons terras met drankje en lectuur.
Ook had ik last van een pijnlijke spier ter hoogte van mijn linkerschouder en de zon deed deugd.

IMG_2312

Leen zit thuis met keelontsteking en belde me om te vragen of ik geen pijnstiller kon bezorgen.
Gezien mijn pijnlijke schouder is Greet de pijnstiller gaan brengen.

Veel om over te schrijven vandaag heb ik dus niet.
Door het mooie weer heb ik niet veel aan de PC gezeten ook,
ik zou dom moeten zijn.
Wel staan enkele logs in de stijgers.
Ik luister en noteer veel zoals een zekere Simon C. ook deed,
niet dat ik me vergelijk met deze persoon in kwestie.
Een verhaal kreeg ik van een dertienjarige jongen die me iets wou opbiechten wat hij nog niet verteld had aan zijn mama,
de vraag is of hij het ooit zal doen. 🙂
Ik moet de notities nog verder uitwerken;
maar of ik het ooit zal publiceren is de vraag.
Zo blijf ik dus bezig.
En bijna was ik vergeten dat het vandaag vrouwendag is. 😦

Hopelijk genoten jullie ook van deze zonnige zondag.

Groetjes.

🙂

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in dagboek, humor, naakt, roeselare en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

25 reacties op Eerste lente

 1. chrissebie zegt:

  Fijn te lezen dat je ook eens voor jezelf zorgt! Houden zo! Geniet van de lentezon!

 2. Suskeblogt zegt:

  ik vernam juist dat het volgende week weeral regen en donker weer is, dus laten we maar genieten met volle teugen.

 3. Woolywoot zegt:

  Ik heb er 10 minuten met ogen dicht in gezeten, in de zon. Daarna werd ik afgeleid en kon ik niet stoppen met in de tuin werken. Wat ook erg leuk was met de merels die dan mee komen kijken wat je opgraaft. Maar toch.. Ik dacht nu even een rustmomentje te nemen en had de warme chocolademelk met slagroom al klaar, liep verheugend op de zon die op mijn gezicht zou schijnen.. Blijkt ie al achter de huizen te zitten en ligt mijn hele tuin al in de schaduw. Wanneer krijg ik nog een kans? 😉

 4. Suskeblogt zegt:

  hopelijk moeten we niet te lang wachten, maar in de lage landen weet je maar nooit.

 5. Myriam zegt:

  Wel een originele foto om bij je blog te plaatsen op deze vrouwendag, of eigenlijk een originele foto van P magazine voor op hun cover te plaatsen op deze vrouwendag. Nooit goed begrepen dat vrouwen uit de kleren gaan om te protesteren tegen één en ander. Maar wie ben ik natuurlijk? Verder hoop ik dat je pijnlijke schouder met dit tijdschrift en de Voltaren, snel weer beter wordt 😉

 6. marjolijn1 zegt:

  Goed zo een dagje voor jezelf, zal je goed gedaan hebben…!

 7. willy zegt:

  met zo’n dagje is niets mis…
  en je herinnert me eraan dat het Vrouwendag is..

  groeten

 8. fietszwerver zegt:

  doe je goed ff tijd nemen voor je zelf
  hopelijk is de schouder weer zo het hoort te zijn
  alles andere komt ook wel weer
  fijne avond nog

 9. Falderie zegt:

  vrouwendag, mannendag… is dat in feite allemaal wel nodig?!
  ’t was in elk geval een héérlijke dag om buiten te zitten!

 10. Kakel zegt:

  Mentaal moet je toch met sprongen vooruit gegaan zijn: pijnstillers en een “vies” blaadje 😀
  Wat is er erg aan vrouwendag? Ik denk dat het in het buitenland nog hard nodig is. Sterkte met de pijn in je schouder.
  Liefs Kakel

 11. Dominic zegt:

  Dat zal de pijn wel een beetje verzachten als je door de P-magazine aan ’t bladeren bent 🙂
  Hopelijk ben je vlug van je kwaal verlost Suske
  groetjes

 12. Je hebt groot gelijk dat je eens voor voor jezelf hebt gekozen. Het blad ziet niet verkeerd uit. En het was goed vertoeven in de zon.

  Love As Always
  Di Mario

 13. Frank-103 zegt:

  Naar de dierentuin geweest in Anna Paulowna, bij Den Helder. Erg warm was het er niet en rond 15.00 was het er gedaan met de zon. Thuis naar een verjaardag geweest, bij ons scheen tot 17.30 wel de zon. Wat maakt 40 kilometer dan een boel uit! Vanavond de oudste opgehaald bij school, ze was op schoolreis geweest. Alleen de dierentuin is weblogwaardig genoeg en zal je binnenkort op een zeker blig kunnen nalezen! Beterschap met je schouder en de verhalen van of over 13 jarige jongens zouden hachelijk kunnen zijn!

 14. Frank-103 zegt:

  Blig is natuurlijk blog! Waardeloze appel ipad!

 15. sjoerd zegt:

  Ik geniet met klussen en ben er even tussenuit geweest om even wat vitamine zon te pakken.

 16. logbankje zegt:

  Was een mooie dag om een feestje te vieren.
  Samen aan de pijnstiller, lekker rustig.
  Je mag de jongen ook gewoon zijn vertrouwen niet beschadigen, dus schrijf maar niet. Hans

 17. rietepietz zegt:

  Met een pijnlijke schouder zóu je de computer beter even links laten liggen (of staan natuurlijk)
  Van vrouwendag heb ik niets gemerkt, daar lig ik niet wakker over hoor;-)

 18. sms moet je ook eens aan jezelf denken, ik heb eigenlijk teveel gewandelt dit weekend, en voel het nu ook, gelukkig moet ik morgen pas werken

 19. gerdaYD zegt:

  Ai Suske, dat is minder nieuws hé, zo’n pijnlijke schouder die je parten speelt en dan net nu in het carnavalsweekend! Hopelijk helpt die Voltare je een beetje, zo niet: naar de dokter gaan hoor want zo iets kan al snel ontaarden in iets ergers! Courage jongen en snel weer beter worden hé, verzorg je goed…

 20. beaunino zegt:

  Heerlijk toch, zo’n dagje. Wat was dat nou weer met Leen? Heeft ze zelf geen pijnstillers in huis of zo. Wat probeert ze toch een beslag op je te leggen. Daar ben je zelf bij natuurlijk, maar ik vraag me weleens af wat haar beweegredenen precies zijn.

 21. A van de Aa zegt:

  Het was gisteren heerlijk wandelweer….
  Op de terrasjes was het druk, en als je dan ziet hoe druk men kan zijn op die terrasjes….

 22. John zegt:

  Het enige lenteachtige hier was dat de zon scheen. Aan zee was het koud.
  Jij had door je schouder dus een rustige dag. Lijkt me toch ook best lekker voor een keer 😀

 23. Harrij Smit zegt:

  Ik heb er met volle teugen van genoten. Van de overvloedig schijnende zon die zo warm was dat de kleren uit konden en van het biertje dat we erbij namen om de eerste echte lentedag in Hoogeveen te vieren. Net zoals jij, gewoon thuis. Heerlijk in de achtertuin ver weg van de laptop en ver weg van weblogland.

 24. Billy zegt:

  ik zag op de kalender dat het behalve vrouwendag ook “kwenenzondag” was. Of het één met het ander te maken had weet ik niet, maar ik heb er de vrouwen toch op gewezen… 😉

 25. Flavie zegt:

  Wat een schitterende ZON-dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.