Nonkel Juul blijft thuis deze avond !

de avonturen van Nonkel Juul en zijnen tweeloop

De troepen onder leiding van Sjeik El Kanikakh zijn terug thuis gekomen in de woestijn. In feite waen ze van plan het westen te veroveren, maar door een kleine vergissing waren ze op de zuidpool geland waar ze een heilige oorlog uitvochten met de pinguins die zich niet lieten doen,
Tijdens de terugtocht kwamen ze in aanraking met een kudde bavianen. Het contact was eerst aangenaam maar toen bleek dat de hondsapen nog nooit van de koran gehoord hadden en het heilige boek als toiletpapier gebruikten gingen de mannen door het lint.
Om deze kleine overwinning te vieren heeft de sjeik een groot feest georganiseerd. Tijdens dit festijn zal hij van de gelegenheid gebruik maken om zijn 40ste bruid,de negenjarige Amina, tot zich te nemen.

View original post 572 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.