Communicatie (niet)

Deze blog, wel het kan mij niet schelen of francky boos wordt
Omdat het hier heel erg is ivm ons dochter.

De zoveelste keer weer proberen met een zgz nieuwe psychiater, Weer wachten tot morgen,

We kunnen veel, zeer veel aan, maar wat we niet kunnen laten passeren, is weer dat zij zo jaloers is op haar broer,

Alsof kunnen studeren een ticket is voor een gelukkig leven. Ja hij kan wat, maar daarom is hij niet gelukkig. Hij kan wel communiceren,
De privacy die hij wil is ook niet “doorsnee”,

Privacy is van mij langs deze kant niet geschonden

Kan iemand ons helpen ivm haar, leren communiceren dat eigen wereldje Alle hulp, en alle tips zijn zeer erg welkom,

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

16 reacties op Communicatie (niet)

 1. Rebbeltje zegt:

  Moeilijk hoor…helaas kan ik niks voor je betekenen…al wat je wil is dat je kinderen gelukkig zijn op hun eigen manier…dat wil toch iedere ouder.
  Groetjes

 2. fietszwerver zegt:

  maakt niks uit wie er boos wordt
  sommige dingen mogen gezegd worden of moeten die zelf
  het lucht misschien wat op als je het opschrijft
  en wie weet is er iemand die jullie kan helpen om dit op te lossen
  ik kan alleen voor jullie duimen

 3. chrissebie zegt:

  Goh , beste Suske, ik wou dat ik een pasklare oplossing voor je had. Het is al niet eenvoudig met kinderen, het moet nog moeilijker zijn als je zo’n speciaal kind heb. Ik kan je dan ook maar veel sterkte wensen , en hopen dat die nieuwe psy het leed wat kan verzachten en haar ook kan helpen.Virtuele knuffel

 4. J@n. zegt:

  Dat is voor mij absoluut onmogelijk, ik zou er ook echt niet mee om weten te gaan.
  Sterkte, dat is het enige dat ik je kan wensen.

 5. Billy zegt:

  ik denk niet dat één van de bloggers bekwaam genoeg is om met autisten om te gaan, en jullie dan ook de raad te geven die jullie nodig hebben, Suske.
  De psychiaters zijn dat wél. En er zijn vast wel forums waar ouders die in hetzelfde straatje zitten misschien raad kunnen geven?

  In elk geval, sterkte aan jullie beiden!

 6. bittytje zegt:

  Billy heeft gelijk. Ik wens jullie veel sterkte en moed!
  Een van de zwagers (toevallig ook wonend in België) heeft een zoon met autisme; hij gaat nu naar een hogere school en krijgt daarbij hulp maar het is en blijft moeilijk, voor kind èn ouders. Telkens als het een poosje redelijk gaat is er wel wat; gelukkig kan hij goed opschieten met oudere broer.

 7. Ik heb een broer met twee kinderen. Eén met de aandoening van je dochter en een dochter die zeer goed heeft gestudeerd en een universitair diploma heeft. Ook hij heeft geen pasklare oplossing – het is constant lopen op de slappe koord…

 8. Suskeblogt zegt:

  Deze blog kwam dus van mij, Greet Autisme, asperger, we kennen het, Onze zoon is een schoolvoorbeeld van iemand met Asperger met wie het goed gaat, tot nu toe toch, en hopen dat het zo blijft. Zeg, als wij iets zeggen over ons dochter, wel Fr heeft al weer iets geschreven op de andere blog, Gewoon, wij weten het soms echt niet meer Forums, heb ik geprobeerd hoor, alleen zij heeft nu hulp nodig en weer wachtlijsten??

 9. kliefje zegt:

  Poeh, lastig. Ik zit in een hele andere kant van de “wereld” dus ik kan jullie niet adviseren. Ik wens jullie wel sterkte toe. Naar weer dit 😦

 10. Suskeblogt zegt:

  Soms heb ik de indruk dat iedereen rond ons wel weet dat zij een meisje met beperkingen is. Het echte moeilijke is gewoon dat ze soms niet te bereiken is, hallo gewoon geen communicatie mogelijk dus

 11. logbankje zegt:

  Dat is niet makkelijk want kinderen zijn vaker jaloers omdat ze denken dat het een ander aankomt waaien.
  Net als een nakomertje in een gezin de toen nog jongste heftig jaloers maakt.
  Misschien als haar broer een onvoldoende scoort deze te laten zien dat hij ook hard moet werken.
  Het is moeilijk dat geloof ik graag. Hans

 12. bentenge zegt:

  IK kan je helaas niet helpen, maar enkel wensen dat jullie het kunnen oplossen.

 13. kakel zegt:

  Ik ben verre van een ervaringsdeskundige. Zou het in mijn macht zijn, dan zou ik je zeker advies geven. Helaas moet ik in gebreke blijven. Blijf van allebei je kinderen houden! (Maar dat zal je ook blijven doen…)
  Liefs Kakel

 14. Ik kan je aanhoren, maar adviseren over dit onderwerp kan ikj eniet. Ook niet omdat ik niet wil dat ik iets adviseer wat schadelijk kan zijn voor je dochter.

  Love As Always
  Di Mario

 15. sjoerd zegt:

  Of Francky, ik zou je graag willen helpen en van advies voorzien. Maar helaas is daarin ook mijn ervaring beperkt. Alleen jouw zoon kan haar dit duidelijk maken…

 16. Joyce zegt:

  Klinkt heel erg lastig en ik zou willen dat ik de magische tip voor je had, misschien is die er door te zeggen hou van je dochter en heb geduld……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.