Het einde van het tijdperk waarin Nonkel Juul en zijn maten de matras komen keren !

IMG_1408

De vieze matras van Nonkel Juul is definitief de deur uit.
Zaterdagnamiddag ben ik er mee naar het containerpark gereden.
De matras was zo verzwakt dat ze niet tegenpruttelde toen ik haar in de pres wierp.
Geen doodsangst, geen stuiptrekkeng, geen schietgebedje,
NIETS !
Gelaten aanvaardde de matras haar lot.

Net wanneer de krabpaal in de machine gezwierd wordt gaat mijn GSM,
Het is Grote Muis die wilt dat ik haar kom halen. “Binnen een tiental minuutjes ben ik bij je” antwoord ik.
Terwijl de krabpaal en de matras genadeloos afgemaakt worden spring ik in de wagen en rijd richting centrum.
Op naar nieuwe avonturen.

Wat de matras nog betreft :
Geen bloemen of kransen aub !

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in dagboek, humor, roeselare en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

18 reacties op Het einde van het tijdperk waarin Nonkel Juul en zijn maten de matras komen keren !

 1. beauninoblog zegt:

  Maar wat moeten we nou op woensdag?

 2. gerdaYD zegt:

  Het was te verwachten dat de matras van Nonkel Juul het eens zou gegeven… Niet alleen door ze te beslapen maar ook het jarenlange draaien eiste beslist zijn tol! Dat is de mijne ook overkomen hihi, maar jij hebt er een mooi log over gepleegd, in tegenstelling met ik.

 3. hier toch een bloemetje voor jou —> @->-

 4. fietszwerver zegt:

  aha vandaar het trom geroffel boven aan het blog
  het oude matras van nonkel Juul werd ten grave gedragen en met een ferme zwier eindigt dit tijdperk , ja en wij , wij redden ons zelf wel bij het wel of niet draaien van onze matras
  geniet de dag

 5. J@n. zegt:

  Ach ja, zo komt alles aan zijn einde. Hier dus geen bloemen of kransen.

 6. John zegt:

  Ja, een matras heeft niet het eeuwige leven. Een jaar of 10 als je een goeie hebt?
  Op naar je volgende avontuur. Ik ben benieuwd.

 7. A van de Aa zegt:

  Weer een hoofdstuk afgesloten.

 8. giselzitrone zegt:

  Einen schönen Mittwoch wünsche ich dir die Matratze sie hält nicht immer Lach..Lieber Gruß Gislinde

 9. rietepietz zegt:

  En ik had nou juist o’n mooi boeket staan,maar oke, dan zet ik het hier wel zelf in een vaas. Maar hoe moet dat nou met ónze matrassen.?

 10. marjolijn1 zegt:

  Zo komt aan alles een eind….

 11. willy zegt:

  RIP

  geen bloemen of kransen ..

  k had nochtans graag een bloemetje gegeven..

  amen

 12. sjoerd zegt:

  Nou ja, ik keerde toch maar ieder keer zelf mijn matras.

 13. Je hebt het toch maar een mooie tijd volgehouden.

  Love As Always
  Di Mario

 14. Marie-Louise zegt:

  Mijn buurvrouw heeft haar oude dunne zachte blauwe matrasje bij het grofvuil gezet. Vies, oud, dun, super zachte matrasje lag klaar om in de vuilniswagen gegooid te worden. En dan gaat het matrasje kapot gescheurd worden. En dat vind ik zo zonde dat ik het vlak voor dat de grofvuil wagen kwam heb ik het weg gehaald. Ik heb wel gekeken toen het grofvuil werd opgehaald lag er nog een zo,n zielig dun matrasje in. Ook blauw en het grofvuil (3 oude keuken stoelen )gingen de vuilniswagen in zo op dat matrasje en toen werd er op knop van die pers gedrukt. Alles werdt kapot gemaakt maar dat matrasje niet die heb ik er uit gehaald. Bijde matrasjes liggen heerlijk zacht. En te bedenken dat al verbrand zouden zijn. Zo zonde. En nou zijn ze wel vies maar van mij. Voorlopig geen vuilniswagen voor deze matrasjes. En lekker dat ze liggen. Heerlijk gewoon.

 15. Lotte zegt:

  Ik zat zomaar even te kijken. En dus jij hebt mijn oude dunne vieze matras. Nou wees er blij mee. Dat vieze stink ding hadden ze net bij mij opgehaald. Bah zo,n vies vuil matras.

 16. Nicole zegt:

  Nou Lotte. Ik deel jouw mening. Je gaat toch niet op een vies vuil matras van iemand anders slapen.

 17. N. zegt:

  Nou Marie-Louise ik geef je groot gelijk dat je de matrasjes gered hebt van de verbrandingsoven en de vuilniswagen zo zonde als je ziet hoe de matrasjes kapot gescheurd worden door die verschrikkelijke pers. Dan nog liever bewaren…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.