Krentenbollen bij het gesproken dagblad.

Moest je denken dat het rustig geworden is dan is het slechts stilte voor de storm vrees ik !

de avonturen van Nonkel Juul en zijnen tweeloop

De volgende morgen ten huize van nonkel Juul en tante Martha.

Nonkel Juul is terug thuis van een nachtje brommen in de cel van het politiebureel omdat hij de beëdigde ambtenaar van het gemeentehuis een beetje te ruw aangepakt heeft. In sommige discussie is het nu eenmaal noodzakelijk om doorslaggevende argumenten te gebruiken. Dat dit niet naar de zin van garde Punaize is was te verwachten. Hij is al zijn hele leven een kortzichtige slijmbal die in zijn broek doet voor de notabelen maar achteraf zijn frustraties afreageert op de gewone man. Hij vloekt en kamt zijn snor met zijn bajonet. Hoe het verder moet met die gang en deur waar geen vergunning voor aangevraagd is kan Juul momenteel geen zak schelen. Nu kan hij  beter wat ontbijten op dit vroege uur. Hij gaat naar de radio en zet die op de nationale omroep zodat hij naar het gesproken dagblad…

View original post 237 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s