Op een maandag bij de dokter

Er kwam laatst een heel klein vrouwtje met cowboylaarzen bij de dokter in de praktijk. Ze zei: “Dokter, ik heb bij het country-line dansen zo’n last van een schraal gevoel aan m’n gleuf.” De dokter pakte de dwerg beet en zette haar op de tafel, zodat hij een beter zicht op de situatie had. “Aha, ik zie het al”, zei de dokter en trok zijn bureaula open en nam er een flinke huishoudschaar uit. “Maar dokter, wat doet u nu?”, riep het vrouwtje. “Ik knip even het bovenste randje van uw laarzen af!”

Er komt een man bij de dokter en zegt: “mijn neus is verstopt”. De dokter zegt: “dan ga je hem toch zoeken”.

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in dokter, humor, kamagurka, moppen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.