Inschrijven op school

Gisteren ben ik richting Moorslede gereden om Eva definitief in te schrijven in haar nieuwe school. Zij zal daar de beroepsrichting volgen. Later hoopt zij verder te kunnen gaan in een richting waar men met dieren werkt. Zij droomt er ook van om vanaf haar 16de eventueel vrijwilligerswerk te doen bij een dierenasiel zoals het Blauwe Kruis, maar daar moet ze nog iets minder dan vier jaar op wachten.

Heel wat administratieve documenten dienden nog door mij ter plaatse te worden ingevuld. Copie van ziekenbondkaart (sis-kaart) en identiteitskaart werden er ook genomen om haar dossier te vervolledigen.

Het schoolgebouw is al erg oud, maar hier en daar zijn ze bezig met opfrissingswerken. Vooral de klasgebouwen krijgen een flinke opknapbeurt. De school ligt buiten het centrum van Moorslede zodat de omgeving betrekkelijk rustig is. Ik heb nadien enkele foto’s genomen want je hebt daar een prachtig uitzicht op de omgeving. Ik wist zelfs niet dat deze gemeente zo hoog gelegen is. Zo leren we ook weer eens iets bij.Gelukkig was de hemel gisterernvoormiddag nog stralend. Vandaag is de zon ver te zoeken. Regen en stapelwolken wisselen elkaar af dankzij een snijdende wind. Geen weer om een hond door te jagen, laat staan een kat.

http://www.youtube.com/get_player

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in inschrijving, moorslede, ter sterre. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.