En de onzin gaat verder !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De achterdeur gaat open.
Wie komt er nu naar binnen net het gezellig begint te worden ?

Zo eindigde de vorige aflevering van deze reality show ! Een echte cliffhanger volgens Peter.

Het is niemand minder dan Narten Voetjes. Er zijn enkele nieuwe individuen in de straat komen wonen. De vorige bewoners zijn door dat virus dat door het dorp teisterde de pijp uit gegaan zodat er plaats is voor nieuw volk. Nou ja, zo nieuw zijn de meesten nu ook weer niet. Narten voetjes heeft nonkel Juul leren kennen in café Vlaanderen tussen pot en pint. “Ge moet maar eens  langskomen” had nonkel Juul hem gezegd vooraleer hij het bier er weer uit kotste. Sedertdien komt Narten meestal rond het tijdstip dat Bieke of de zusjes Svetlana en Nathalia in de badkuip naast de leuvense stoof in de keuken gezellig aan het badderen zijn. Nu komt hij onverwachts op…

View original post 229 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.