De terugkeer van Quatertemper !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Op een typische lentedag waarbij het te koud is voor de tijd van het jaar en er ieder moment een forse bui kan vallen zit nonkel Juul in de keuken aan tafel, verscholen achter een vergeeld exemplaar van La dernière heure dat na het lezen dienst zal doen als toiletpapier. Nonkel Juul heeft nu eenmaal een hekel aan dat moderne toiletpapier waar hij telkens met zijn vingers doorheen schiet als hij zijn reet afveegt. Gezien hij slechts eenmaal in een jaar een bad neemt, kan zoiets heel erg vervelend zijn voor de mensen die bij hem in de buurt komen. Over handjes schudden zullen we het dan maar niet hebben. Gelukkig geeft onze nonkel zowat niemand een hand of het zou moeten zijn dat er enkele bankbiljetten in die andere hand zitten.

Het deurtje van de koekoeksklok gaat open en daar verschijnt de koekoek uit de koekoeksklok om te laten…

View original post 282 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.