Ondertussen in het dorp !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is een extra editie van het gesproken dagblad voor doven, blinden en traag van geest, ik herhaal voor de zoveelste keer : het gesproken DAGBLAD !!!! Goedenavond !  Uit het dorp van nonkel Juul bereikt ons het bericht dat per abuis een intelligente bom die niet van de slimste is op het gemeentehuis terechtgekomen is. Gelukkig was behalve de burgemeester niemand aanwezig. De burgervader die net op de plee zat overleefde deze aanval zonder kleerscheuren. Wel ruikt hij nu uren in de wind. Shit happens zou een bekende filosoof gezegd hebben, maar ik ben even zijn naam vergeten. Wie verantwoordelijk is voor deze aanslag is op heden nog niet gekend. Bepaalde bronnen beweren dat de russen hier achter zitten, maar Poetin en zijn dubbelgangers ontkennen dit ten zeerste. 

In het medisch centrum zijn enkele wijzigingen in het rooster doorgevoerd. Dokter Vander Spuyt heeft zich teruggetrokken uit zijn…

View original post 206 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.