De fotoshoot met Nelly !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Foto door Daria Liudnaya op Pexels.com

Nelly fietst door de straten van het dorp naar het huis van de bekende fotograaf en kunstschilder E. Vander Klomp. De man is onlangs bij haar moeder op de koffie geweest om te vragen of Nelly voor zijn lens mag poseren. Hij heeft een opdracht gekregen van een keten in zwemkledij om een fotoshoot te maken met hun nieuwste modellen badpakken. Hij was op zoek naar enkele modellen en dacht onder andere aan Nelly die mee was met Bieke toen die voor zijn kunstwerken kwam poseren.

Nelly is wel een beetje zenuwachtig. Poseren heeft ze nog nooit gedaan. Dat ze in badpakken zal poseren maakt het heel spannend. Gelukkig heeft Vander Klomp haar mama kunnen overtuigen om haar een fotoshoot te laten doen. Goed dat mama niet weet dat Bieke en nog enkele meiden uit het dorp in hun blootje voor hem poseren. Dat…

View original post 369 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.