Het meisje en de exorcist !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is een drukte van jewelste ten huize van nonkel Juul en zijn wuuf. Tante heeft beslist dat er een priester of andere geestelijke moet komen om de duivel uit de slaapkamer van Bieke te verdrijven. Onlangs vloog de pispot van Bieke dwars door de deur van de slaapkamer waardoor de trein van half zeven vertraging opliep. Eerst had het wuuf contact opgenomen met meneer pastoor maar die is gedurende dit lange weekend op retraite met het vijfde en zesde leerjaar van de meisjesschool uit het dorp. Vervolgens belde ze naar Ernest den evangelist, maar die is momenteel alle joodse en christelijke feestdagen aan het vieren samen met rabbi Jacob. Gelukkig kon zijn dochter Mathilde die voorgangster is van de pinkstergemeente in de stad zich vrijmaken om de juiste rituelen uit te komen voeren. 

Even later belt er iemand aan de voordeur. Mopperend gaat Juul openmaken. Het is Mathilde gewapend…

View original post 285 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het meisje en de exorcist !

  1. Benieuwd naar die rituelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.