Boer Floris overdenkt de situatie !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Boer Floris is druk bezig een oude vervallen schuur die hij al jaren niet meer gebruikt op te knappen. De schuur zal binnenkort dienst doen als slaapzaal en eetzaal voor de boerderijklassen die door de scholen uit het dorp georganiseerd worden. Floris kijkt er al naar uit tegen dat de meisjesklassen langskomen. Vooral dan die van het vijfde en zesde leerjaar. Daar zitten enkele leerlingen tussen die hij al een tijdje kent zoals Bieke, Alicia, Joke…..eigenlijk teveel om op te noemen. Onlangs zag hij vanop een afstand Joke met een oudere man nabij de beek. Die deden dingen die je hier niet iedere dag ziet. Gelukkig merkten ze de boer niet op vlak achter die vogelschrik.

Dankzij die meiden is zijn leven draaglijk. Je zal maar met zo’n tang van een wijf opgescheept zitten. Dat serpent is erger dan de ergste dictator. Komt daarbij dat ze zo jaloers is als…

View original post 242 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.