Een sigaretje na de training !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is 19u de voetbaltraining voor de duiveltjes en de preminiemen zit er op. Prosper die naast scheidsrechter ook wel eens de jongelui traint neemt vlug een douche en dan naar huis. Zijn vrouw is naar haar vriendin om te helpen met de voorbereiding van de eerstvolgende treinreis naar de grotten van Lourdes. Hun zoontje is bij zijn oma. Dit wil zeggen dat Prosper het huis voor zich alleen heeft. Er verschijnt een satanische grijns op zijn gezicht terwijl hij triomfantelijk in zijn handen wrijft. Jammer dat Conny niet weg mag van haar ouders. Ze moet eerst haar huiswerk maken en dan vroeg naar bed. Morgen is er schoolreis en dan moet je goed uitgerust zijn. Gelukkig heeft hij haar zopas nog gezien tijdens de training en tevens stiekem tijdens het douchen met de rest van het team. Daar moet Prosper het maar mee doen. Goed dat er vanavond voetbal…

View original post 333 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een sigaretje na de training !

  1. RenéSmurf zegt:

    Er gebeuren altijd veel meer dingen en ook tegelijkertijd zonder dat een omstander dat in de gaten heeft.

  2. Olalaa, ik zie het einde al helemaal voor me 👍🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.