Leve het voetbal !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is voetbal dames en heren. Sherley de uitbaatster van café Vlaanderen heeft een reuzenscherm in haar café laten installeren zodat de klanten tussen pot en pint kunnen genieten van de matchen in het land van Sjeik Kannikakh. Gina die slechts gekleed is in een minuscule bikini helpt met het vullen van de glazen terwijl Lola en Lisa zoals steeds slechts gekleed in een flinterdun broekje de lege glazen verzamelen. Buiten staat Ernest den evangelist luidruchtig te protesteren tegen de uitbuiting door Sjeik Kannikakh en zijn bedoeïenen.

In de televisie-zaal van het paleis van Sjeik El Kannikakh is de spanning te snijden. Zijn land heeft veel kritiek gekregen over de behandeling van zijn voetbalploeg die kost wat kost de beker moet winnen. Indien niet zal de wraak van Allah groot zijn. Gelukkig is Allah genadevol, vergevingsgezind. Enkele schaars geklede yezidi-meisjes die steeds klaar staan om de sjeik op zijn wenken…

View original post 219 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.