Een rustige nacht !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is rustig en stil ten huize van nonkel Juul. Bieke en Nelly zijn naar bed, de mannen die op bezoek kwamen zijn terug naar hun huis, nonkel Juul is nog even gaan vergaderen in café Vlaanderen en tante Martha is druk bezig een verdwaalde muskusrat te vangen zodat er morgen weer eens waterzooi op tafel kan komen.

In de slaapkamer van Bieke is het muisstil. Bieke zelf slaapt heel diep, maar Nelly is nog wakker. Om de een of andere reden kan ze de slaap niet vatten. Uiteindelijk slaagt het zandmannetje erin om zand in haar ogen te strooien zodat ze in een diepe slaap wegzakt.

Plots bevindt ze zich terug in de badkuip in de keuken. De bakker, de beenhouwer, de facteur, de melkboer, de buurman en Dolfke Leye zijn er ook weer. Bieke daarentegen is in geen velden of wegen te bekennen. De mannen staan recht en…

View original post 519 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.