Omtrent muisjes en jurkjes !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is laat op de avond. Het badderen voor Bieke en Nelly zit er op. Beiden bevinden zich nu in Bieke’s kamer. Nelly heeft haar slaapkleed aangetrokken en bidt nu tot Onze Lieve Vrouw die haar beschermd heeft tegen al dat mansvolk dat in de keuken aanwezig was terwijl ze in die badkuip zat samen met Bieke die zich van God noch gebod wat aantrekt en bijgevolg dus helemaal niets van de begerige blikken van dat goddeloos mansvolk.  

Bieke zit wijdbeens op bed met haar witte muis te spelen. Dit diertje heeft ze meegenomen uit een dierenspeciaalzaak in de stad toen ze daar samen met nonkel Juul op kroegentocht was. Daar was men van plan het arme beestje levend te voederen aan zo’n enge slang. Nu woont de muis die ze Gerald gedoopt heeft in de doopvont van de kerk terwijl meneer pastoor Nelly de biecht afnam bij haar in…

View original post 291 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.