De bekentenis van tante Martha !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is een rustige avond ten huize van nonkel Juul die aan de keukentafel een oud exemplaar van La Derniere Heure aan het doorbladeren is vooraleer de krant te versnijden en naast de plee te leggen. Dat moderne toiletpapier, daar schiet je voor je het goed en wel beseft met je vingers doorheen. De voordeur die door de mafia of wie dan ook opgeblazen werd is reeds vervangen door een goedkope van de plaatselijke wankele zelfbouwmarkt.

Het wuuf dat terug is van enkele dagen bij haar moeder die al meer dan 10 jaar dood is is behoorlijk zwijgzaam. Zo zwijgzaam dat nonkel Juul er koppijn van krijgt. Bieke zit rustig op de bank met haar tablet naar grappige filmpjes op pornhub te kijken. Die trekt zich verder niets aan van wat er rondom haar gebeurt of beter gezegd niet gebeurt. In plaats van haar hemdje heeft ze nu een kort…

View original post 408 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.