Conny moet zich bewijzen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De eerste match van het nieuwe voetbalseizoen zit erop voor de meisjesploeg van het dorp. Met 8-0 hebben ze de meisjes van Kachtem verslagen. Conny is er in geslaagd alle doelpunten te maken. Tegen haar was geen meisje van de tegenstander opgewassen. Zo fel vloog ze over het groene veld. Dat moet gevierd worden. Heel trots trekken de meiden met de beker richting kleedkamers. Neeltje, Saartje en Truusje trekken vlug hun vuile kleren uit om te douchen want ze moeten dringend plassen.

Buiten gaat de strijd nog even verder. De voorzitter van FC Kachtem is verbolgen door deze nederlaag. Dat ze verliezen tot daar, maar met een jongen tussen al die meisjes is het makkelijk voor de ploeg van het dorp. Dat is helemaal geen jongen maar een meisje dat er een beetje jongensachtig uitziet verdedigt de trainer van de meisjesploeg zich. De voorzitter van FC Kachtem is niet om…

View original post 488 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Conny moet zich bewijzen !

  1. marylou zegt:

    Dat is een serieuze winst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.