Dennis Pretstael en Wilma gaan trouwen.

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dennis Pretstael is heel de dag druk bezig geweest in zijn slagerij. Telkens een klant de winkel binnenstapt voor een biefstuk of kotelet verwacht die dat Dennis gratis een aria of potpourri uit zijn omvangrijk oeuvre ten gehore zal brengen. Soms moet hij een CD of LP signeren. Doet hij het niet dan dreigen ze in het vervolg hun hesp en gehakt bij Louis den beenhouwer te kopen. Dat zou het einde van zijn inkomsten betekenen.

Het liefst zou hij full time zanger zijn met of zonder Wilma die nog naar school moet. Gelukkig heeft zijn manager die bekend staat als kolonel Von Streum een plan uitgedokterd om zijn zangcarrière een ferme scheet euh pardon “boost” te geven zodat hij en Wilma tot ver buiten de grenzen van het dorp bekend zal worden en dus enkele platen meer aan de man zal brengen.

Net wanneer Dennis de winkel wil sluiten…

View original post 427 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dennis Pretstael en Wilma gaan trouwen.

  1. marylou zegt:

    Om als zanger de kost te kunnen verdienen zal hij nog een tandje hoger moeten schakelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.