Een explosieve vergissing !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Beste luisteraars, dit is het gesproken dagblad, ik herhaal : het gesproken dagblad en ik zeg het geen twee keer !  We beginnen met nieuws uit het dorp dat steeds beruchter wordt op deze blog.

Het dorp werd vandaag opgeschrikt door een enorme knal. Onbekenden hebben de voordeur van het huis van nonkel Juul opgeblazen. Gelukkig was zijn wuuf net voor enkele dagen naar haar moeder die reeds 10 jaar geleden overleden is om haar vals gebit te verzorgen. Juul die op de plee zat te wachten op de volgende trein van half 7 werd door de hevigheid van de explosie met pot en al de lucht in geslingerd. Een gepensioneerde rijkswachter die net door zijn telescoop zat te turen op zoek naar buitenaards leven in de tuin van zijn hoogbejaarde buurvrouw die rond dat uur topless ligt te zonnebaden kon hem zien voorbij vliegen aan een snelheid van 110…

View original post 288 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.