De terugkeer van de papa van Muisje !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

De papa van Muisje ligt sierlijk gelijk een zak aardappelen slechts gekleed in hemd en onderbroek lui op de bank. Hij is net terug van enkele maanden cel. Dit alles omdat hij die bitch van een ex een paar flinke muilperen verkocht heeft nadat ze hem allerlei verwijten naar zijn hoofd geslingerd had. Probeer dan maar eens kalm te blijven als die hoer je uitmaakt voor alles wat slecht is nadat je een dozijn goedkope pils achterover geslagen hebt. Die teef heeft het dus zelf gezocht, maar daar had de rechter geen oren naar. Staat dat kreng daar hysterisch te doen en het slachtoffer uit te hangen. Daar kan je als man niet tegenop als de rechter dan ook nog eens een vrouw is. Die wijven steunen elkaar te pas en ten onpas. Komt daarbij dat die pro deo advocaat er ook niets van gebakken heeft.

Ook al is hij…

View original post 407 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.