Nudist aan de voordeur !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Een luide knal ten huize van nonkel Juul. In een hoek van de keuken ligt de zieltogende radio die nonkel Juul uitgeschakeld heeft met zijnen tweeloop. De koekoek uit de koekoeksklok heeft door al dat geweld dringend een paracetamol nodig. Dit is er teveel aan voor deze arme vogel. Gelukkig komt binnenkort de verkoper van zangzaad voor koekoeksklokken langs. Hij zal wel een vitamientje bij zich hebben.

Plots rinkelt de deurbel. Mopperend stapt nonkel Juul naar de voordeur en doet open. Een klein ventje met grote pet staat daar met twee emmers zand in zijn handen. “Moet er geen zand zijn ?” Met een smak slaat nonkel Juul de deur dicht voor de neus van het manneke. “Jawadde !” zegt het ventje en gaat verder naar de volgende voordeur.

Nonkel Juul zit nog maar goed en wel neer aan de keukentafel of daar rinkelt de bel van de voordeur alweer…

View original post 491 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nudist aan de voordeur !

  1. marylou zegt:

    Nonkel Juul krijgt wel heel gek volk aan de deur

  2. rietepietz zegt:

    Een beroepsrisico natuurlijk zo’n alcoholverslaving. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.