Bieke en de fotograaf !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Na enkele uren onbeweeglijk op haar linkerzijde gelegen te hebben voor de kunstenaar wordt Bieke het beu. “Houd maar op” zegt Van Der klomp als hij merkt dat  het te lastig wordt voor Bieke. Terwijl ze rechtop gaat staan neemt de man die tevens een vermaard fotograaf is vlug zijn fototoestel. Samen gaan ze naar  de kamer waar er een groot wit doek opgesteld staat tegen de muur. Of ze even vlak voor dat doek wil poseren. Gewillig doet Bieke wat de man van haar verlangt. “Deze foto’s zullen samen met nog enkele andere foto’s die ik genomen heb volgende lente tentoongesteld worden in de stedelijke galerij”. laat Van Der Klomp weten terwijl hij teken doet dat hij klaar gekomen is met het maken van de fotoshoot. 

In een hoek staat een tafel met daarop enkele outprints van foto’s die Van Der Klomp onlangs genomen heeft. Op enkele foto’s herkent…

View original post 409 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.