Op een rustige morgen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is vroeg in de ochtend. Bieke stapt gapend en geeuwend uit bed. Tijd om op te staan en naar die vervelende school te gaan. Op de bank in de hoek van de kamer ligt haar schooluniform, klaar om aan te trekken. Liever had Bieke slechts haar hemdje aangetrokken, maar dat mag niet meer dankzij dat onnozele schoolreglement. De schooldirecteur leeft duidelijk nog in de middeleeuwen.

Gapende stapt ze naar de grote spiegel die in de andere hoek van haar kamer staat. Even ziet ze haar spiegelbeeld, maar dan wordt het beeld troebel om vervolgens helemaal te verdwijnen. Vlug stapt Bieke achteruit. Uit de spiegel komt niemand minder dan Tol Kerkhof het claustrofobe huisspook te voorschijn. Hij heeft enkele zakken winkelwaar bij zich. Aan de andere zijde van de spiegel is het veel goedkoper winkelen dan in het dorp. Vooral oppassen voor de woekerprijzen van Adrianus Spitskool, de gladde verkoper…

View original post 328 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Op een rustige morgen !

  1. John zegt:

    Een schooluniform is beter dan iedereen iets anders aan plus dat verschil in inkomen van de ouders niet opvalt.

  2. marylou zegt:

    In dat dorp moet je van niets versteld staan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.