De duistere plannen van juffrouw Roofvoghel !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Even later komt juffrouw Roofvoghel ook naar het labo. Haar apotheek heeft ze al enkele uren geleden gesloten, maar ze had nog wat werk te doen. Voor ze haar apotheek opende was ze lerares en opvoedster in de dorpsschool. Daar regeerde ze met ijzeren hand en haarborstel. Discipline was er op school. Toen ze het lesgeven een tijdje geleden ruilde voor de apotheek vroegen heel wat ouders om haar na school te helpen met de opvoeding van hun kinderen. Daar kon ze alleen maar “ja” op antwoorden. Deze avond heeft ze Noah en Tina over de knie gelegd. Zij waren gestuurd door hun respectievelijke moeders nadat ze hun mooie kleren vuil gemaakt hadden in de wei van boer Floris. Ook kwamen ze met een raar excuus op de proppen. Iets over een oude blote vent die Freddy zou heten en twee jonge blote mannen waarvan ze zich de namen niet…

View original post 461 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op De duistere plannen van juffrouw Roofvoghel !

  1. RenéSmurf zegt:

    In de avond dient men te rusten of ontspannen middels een hobby. De overdagse frustraties er uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.