Ondertussen in het labo !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Terwijl juffrouw Roofvoghel druk bezig is in haar apotheek een oude dementerende klant die daarbij ook nog eens doof en de ogen vol staar uit te leggen dat hij een zetpil rectaal dient in te nemen en niet oraal is Prof Rattenkoph druk bezig in zijn labo. Hij vermoed een middel gevonden te hebben tegen het apenpokkenvirus waar Bonno de bonobo aan besmet geraakt is.  Om ervoor te zorgen dat Bonno de rest van het dorp niet zal besmetten heeft de prof hem in een glazen kooi met airco gestoken. Die staat dus ook in het labo naast de bokaal met het stoffelijk overschot van de hertog van Alva. Een mislukt experiment waar hij later nog wel eens aan verder zal werken. 

In zijn diepvriezer bewaart de prof het stoffelijk overschot van Schele Marie. De kist heeft Dolfke Leye de begrafenisondernemer die tevens chauffeur is van de schoolbus die nu…

View original post 184 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.