De besties maken zich zorgen !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is druk in de hooizolder van boer Floris. De maandelijkse vergadering van Alicia en haar besties is aan de gang. Aanwezigen zijn naast Alicia : Nelly, Sonja, Dunja en Amber. Deze laatste heeft de plaats ingenomen van de naar een ander dorp verhuisde Brilletje. Bieke en Conny zijn er niet bij. Conny heeft een date met Prosper en gaat regelmatig bij meneer pastoor te biechte ter vergeving van haar zonden of wat dan ook. Bieke hangt met Annabel op het kerkhof rond. En als ze niet op het kerkhof rondhangt dan zit ze meestal bij het wuuf van nonkel Juul. Aan haar hebben de meiden ook niet veel meer. De vraag rijst of Bieke en Conny nog als besties beschouwd kunnen worden.

Om het gezellig te maken hebben de meiden enkele flessen vodka soldaat gemaakt en heeft Nelly een pakje sigaretten van haar broers afgetroggeld. Hun schooluniformen liggen mooi…

View original post 291 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.