Ondertussen op het kerkhof !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Het is avond. De zon verdwijnt achter een donker wolkendek. Enkele kraaien zweven rond het kerkhof en landen zo nu en dan op de takken van een oude boom vlakbij het voormalige galgenveld. Met hun  zwarte ogen zien ze in de verte enkele mannen naderbij komen, gewapend met een spade en nog enkele spullen.

Zonder een woord te spreken stappen ze door de ijzeren poort van het kerkhof recht naar een graf waarop slechts een houten kruis staat. Na enkele korte bevelen van één der mannen beginnen ze te spitten. Garde Punaize en enkele BOA’s houden de boel goed in de gaten. Er mag niets verkeerds verlopen. Dolfke Leye de begrafenisondernemer is er ook. Die heeft zijn corbillard vlakbij de poort geparkeerd zodat de mannen niet al te ver met de kist moeten stappen. Goede service is nu eenmaal zijn specialiteit. Gezien het geweide grond is hebben ze ook de…

View original post 232 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.