Garde Punaize op gesprek bij de commissaris !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Samen met Karien, de roze poedel annex speurdershond, betreedt garde Punaize het kantoor van de commissaris. Punaize is net terug uit Polen waar hij de lokale politie hielp met het ontmaskeren van de crimineel genaamd Jules Blomme, in het dorp beter bekend als nonkel Juul. Deze laatste was vermomd als uien verkoper met het busje van Dolfke Leye de begrafenisondernemer onderweg naar Oekraïne om aldaar met zijnen tweeloop tegen de russen te vechten. Moest Poetin dit te weten komen dan zou hij niet twijfelen om het dorp plat te bombarderen. Gelukkig kon Karien de roze politiehond het spoor volgen nadat hij aan een in beslag genomen onderbroek van Juul geroken had. Van zodra de hond weer bij bewustzijn kwam ging hij gelijk van een haas geneukt richting Polen. Daar vonden de agenten onze vriend in een herberg alwaar hij de brabançonne muzikaal en verbaal aan het verkrachten was. Vlak voor…

View original post 481 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Garde Punaize op gesprek bij de commissaris !

  1. RenéSmurf zegt:

    Ze moeten die Poetin eens aanpakken.

  2. Rebbeltje zegt:

    Lees roze poedel en alweer genoeg gelezen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.