Het is warm alhier !

Vreemde avonturen in een klein dorpje

Dit is het gesproken dagblad, ik herhaal het gesproken dagblad.  Extreem Rechts heeft protest aangetekend tegen het geplande optreden in het bejaardentehuis van de in het dorp wereldberuchte duo zijnde de geprezen slagerzanger Dennis Pretstael en de bevallige Wilma. Volgens een woordvoerder van Extreem Rechts zouden de teksten over ongebreidelde passie gaan en bijgevolg te links. Wat de burgemeester tenslotte zal beslissen verneemt u in het gesproken dagblad van halfzeven. 

Ondanks de hitte is Elza Vermille druk bezig van deur tot deur te trekken om geld in te zamelen voor de vruchten der aarde. Wanneer ze langs de boomgaard van Marcel passeert ziet de oude vrouw een wit hemdje en een badpakje in het gras liggen. Zonder zich af te vragen hoe die daar terecht gekomen zijn raapt ze de kledij op terwijl ze iets over de jeugd van heden en de goddeloze wegwerpmaatschappij mompelt. Twee sappige peertjes die aan…

View original post 220 woorden meer

Over Suskeblogt

Er gebeurt van alles op deze planeet en daar ben ik een klein onderdeel van. There is a lot happening on this planet and I'm a small part of all this.. A lot of fiction and non fiction on this blog. Most of the pics i use are selfmade.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het is warm alhier !

  1. marylou zegt:

    Waar hitte toe kan leiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.